Ghidul afacerii | Avantaje aduse de un magazin online.
121
post-template-default,single,single-post,postid-121,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Avantaje aduse de un magazin online.

Avantaje aduse de un magazin online.

Daca detineti un magazin, probabil v-ati gandit cum sa atrageti un numar mai mare de clienti. Sunt foarte multe magazine pe piata, iar concurenta dumneavaostra este mare, de aceea trebuie sa gasiti modalitatea optima prin care sa ajungeti in top.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti cand cautati o metoda de promovare este sa gasiti mediul optim in care sa faceti acest lucru. Va recomand mediul online. Pe internet isi petrece majoritatea populatiei timpul si este foarte simplu sa intrati in contact cu acestia.

Care sunt avantajele aduse de comertul online?

Un magazin online este mult mai avantajos decat un magazine fizic. Prin intermediul internetului va puteti vinde mult mai usor produsele si, de asemenea, costurile sunt mult mai reduse. Foarte multe companii opteaza pentru magazinele online, fara a mai deschide si un showroom sau un magazin propriu zis.

Unul dintre cele mai mari avantaje aduse de un magazin deschis in mediul online consta in eliminarea anumitor costuri. Spre exemplu, un magazine fizic necesita ingrijire, curatenie si angajati care sa indrume cumparatorii. In cadrul unei platforme pentru cumapraturi online, consumatorul va cauta singur produsele, mult mai usor, de acasa si le va adauga in cos, ulterior un curier le va livra catre acesta. In aceasta situatie nu va mai fi nevoie sa angajati lucratori comerciali si nici persoane ce se vor ocupa cu curatenie.

Totodata nu va mai fi nevoie sa angajati un om care sa se ocupe de elaborarea rapoartelor. Unele platforme pot realiza acest lucru automat, scutindu-va pe dumneavoastra de cheltuieli cu un angajat.

Stiati ca in platformele pentru magazine on line puteti integra diferite aplicatii?

Una dintre cele mai bune pltaforme pe care o puteti utiliza pentru magazinul dumneavoastra online este Shopify. Puteti integra foarte multe aplicatii ce va vor usura administarea site-ului dumneavoastra web. Spre exemplu, daca functionati pe un buget mai redus si nu va permiteti angajarea unei companii ce realizeaza campaniile SEO, puteti adauga un plug-in SEO. Folosind acest plug-in puteti sa realiati singuri SEO, eliminand costurile alocate pentru o companie specializata in Search Engine Optimization.

Veti putea sti daca etichetele “alt” ale imaginilor sunt correct etichetate, de asemenea puteti verifica viteza si blog-ul dumneavoastra si multe altele. Daca doriti anumite functii suplimentare, puteti plati pentru o versiune mai avansata.

Platforma Shopify este foarte avansata si foarte usor de administrat, practic isi  realizeaza singura anumite functii precum cele de marketing, de contabilitate, inventarul, intocmeste rapoarte si multe altele.

Exista platforme pentru magazine mai mici?

Shopify este foarte avansat si il recomand pentru magazine mari, insa daca doriti o platform mai simpla, pentru un magazine ce are pana in 1000 de produse, puteti opta pentru platforma Opencart.

Aceasta este mai putin avansata, dar mai usor de administrat de o persoana incepatoare. Contactati o companie de webdesign pentru a va crea un magazin in mediul online uimitor prin care sa atrageti un numar cat mai mare de clienti.

Majoritatea consuamtorilor cauta on line un produs sau un serviciu pe care doresc s ail achizitioneze, iar daca dumneavoastra sunteti prezent in acest mediu veti atrage un numar mult mai mare de clienti. Pe un website puteti sa va transpuneti imaginea si sa le oferiti clientilor informatii necesare astfel incat sa ii atrageti la dumneavoastra.

Prin mediul online puteti intra mult mai usor in contact cu potentialii clienti si sa ii convingeti ca dumneavoastra aveti cel mai bun magazin. Este foarte important ca site-ul sa fie optimizat sis a aiba un design atragator. Un client doreste sa simplifice orice actiune, iar activitatea de a cumpara face parte dintre acestea. Daca magazinul dumneavoastra este atragator si usor de accesat, clientii vor petrece mai mult timp pe site-ul dumneavoastra web.

In concluzie, un magazin online este cea mai buna alegerea pentru dumneavoastra. Aduce mai multe avantaje decat un magazin fizic si puteti prospera pe o piata mult mai rapid si usor. Este timpul sa va depasiti concurenta si sa va bucurati de o afacere prospera cu ajutorul celui mai utilizat mediu.

 

 

No Comments

Post A Comment