Ghidul afacerii | Cum se desfasoara serviciul de repatriere decedati.
15484
post-template-default,single,single-post,postid-15484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cum se desfasoara serviciul de repatriere decedati.

Cum se desfasoara serviciul de repatriere decedati.

Daca va confruntati cu nenorocirea de a deceda o persoana apropiata in strainatate va recomand sa contactati o companie ce se ocupa cu astfel de situatii.

Pentru a aduce trupul neinsufletit in Romania este nevoie sa urmati niste pasi mult mai complecsi decat cei clasici, urmati pentru organizarea unei inmormantari cand decesul s-a produs in tara natala.

Foarte multi romani aleg sa plece peste granite in cautarea unui trai mai bun, iar cateodata se intampla si nenorociri. Nu intreaba nimeni cand vrei sa ti se incheie viata si de multe ori o persoana pe care am iubit-o din toata inima se stinge din viata fara a apuca sa ne luam un “ramas bun “. Va sfatuiesc sa contactati imediat o companie ce se ocupa cu serviciul de repatriere decedati pentru a va oferi ocazia sa va despariti de persoana draga trecuta in nefiinta cum se cuvine.

Pentru a se realiza procesul de repatriere este nevoie de a constata decesul. In fiecare tara, acest lucru este diferit, de aceea o companie profesionista si serioasa va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a putea finaliza cu success procesul de repatriere, de asemenea, aceasta se va ocupa de cei mai complicati pasi din proces.

Stiati ca puteti fi prezent pe tot parcursul transportului? Daca doriti sa luati parte la tot procesul, puteti calatori alaturi de echipa funerara la locul in care s-a produs tragedia si sa fiti alaturi pe tot parcursul procesului si transportului funerar international. Repatrierea necesita un cost ridicat ce este calcualt in functie de distanta ce trebuie parcursa si de alte taxe care vi se vor mentiona la inceput, de aceea doresc sa va aduc la cunsotiinta faptul ca daca persoana ce s-a stint din viata era angajata cu carte de munca, in Codul muncii este prevazut faptul ca angajatorul trebuie sa deconteze toate cheltuielile aferente repatrierii, chiar daca acest lucru nu este prevazut in contract.

Transportul se va realiza cu autospeciale concepute pentru astfel de situatii, de asemenea, puteti opta pentru transport pe cale aeriana. Acesta se va realiza in cele mai optime si in cele mai igienice conditii.

Cum se realizeaza procesul de repatriere a persoanelor decedate?

Trebuie eliberate anumite acte necesare pentru a se realiza transportul. In tara in care a avut loc decesul, trupul va fi cosmetizat si imbalsamat astfel incat sa nu se degradeze pana la sosirea acestuia in tara. Compania pe care ati angajat-o va elibera toate documentele necesare in tara in care s-a produs nenorocirea, printre care si pasaportul mortuar, fara de care transportul nu ar putea fi posibil.

Contactati o companie serioasa cu experienta mare in domeniu. Funerare Bucuresti dispune de o experienta de peste 15 ani in acest domeniu si in timpul acesta a legat relatii stranse cu diverse autoritati din diferite tari astfel incat sa duca la bun sfarsit serviciul mult mai usor.

Pentru ca va vor intelege in totalitate durerea prin care treceti, compania cu care veti colabora va va ajuta sa treceti mult mai usor peste aceste clitpe dificile. Va vor sta alaturi pe tot parcursul procesului si de asemenea va vor oferi chiar si consiliera gratuita. Veti avea nevoie de cunaosterea anumitor informatii pentru a se finalize optim tot procesul.

Trupul neinsufletit va fi adus in conditii optime?

Compania dispune de echipament si tehnologii de ultima genratie, ce se ridica la standardele europene astfel incat sa fie adus in cele mai bune si igienice conditii trupul inapoi in tara. De asemnea, acesta va fi imbalsamat si cosmetizat pentru a nu se degrada si va fi transportat cu o masina speciala pentru un astfel de eveniment. Sicriul va fi dotat cu un capac frigorific, astfel incat temperature sa fie mentinuat sub 15 grade Celsius, asa cum este ideal.

Contactati cu incredere o astfel de companie de servicii funerare si de repatriere decedati pentru a va lua “ adio “ cum se cuvine de la persoana iubita, trecuta in lumea celor drepti, de voi asa cum se cuvine. Toate serviciile sunt realizate legal, in baza unui contarct semnat intre firma si familia indoliata. Acesta va fi respectat in totalitate si, de asemenea, se va elibera si o factura pentru toate costurile.

No Comments

Post A Comment