Ghidul afacerii | Curata rapid si in profunzime covorul.
15486
post-template-default,single,single-post,postid-15486,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Curata rapid si in profunzime covorul.

Curata rapid si in profunzime covorul.

Toti ne dorim sa avem un covor impecabil in locuinta noastra. Cateodata ne vine sa ne intindem pe el, insa, din pacate se murdareste foarte repede si lenevirea pe acesta poate fi periculoasa pentru sanatatea noastra. De asemenea, petele si praful acumulat, mai ales in tesaturile de culoare deschisa, sunt inestetice si mai ca iti vine sa arunci de tot covorul.

Ai incercat sa il cureti manual?

Presupun ca multi dintre voi ati incercati sa il curatati acasa, insa a fost o munca in zadar. Curatarea manuala necesita un efort imens si de multe ori rezultatele nu sunt cele asteptate. Foarte multe persoane achizitioneaza detergenti din comert, insa acestia sunt foarte puternici si de multe ori nu sunt adecvati pentru tesatura. Riscati sa decolorati covorul sau sa il deteriorati daca utilizati solutii achizitonate din supermarketuri.

De asemenea, din cauza ca nu este uscat in parametrii optimi, acesta va capata un miros neplacut si un aspect inestetic. Cel mai bine este sa contactati o companie ce se ocupa de spalat covoare.

De ce sa aleg o spalatorie covoare Ilfov?

In primul rand, va veti debarasa de munca grea si istovitoare, iar cel mai important: veti avea un covor impecabil! O spalatorie de covoare va realiza tot procesul intr-un mod profesionist, astfel incat rezultatele sa fie remarcabile. In momentul in care contactati o astfel de companie, este necesar sa precizati locatia in care va aflati pentru ca echipa sa va comunice pretul transportului si daca se va percepe acesta. Waldmaster actioneaza pe toata raza Bucurestiului si a Judetului Ilfov.

Pe langa faptul ca nu va fi nevoie sa va deplasati dumneavoastra, compania de spalat covoare pe care o alegeti va va curata professional obiectul de décor preferat, astfel incat sa arate ca nou.

Cum se realizeaza procesul de spalare la o curatatorie de covoare?

O spalare a covorului se realizeaza in mai multe etape. Acesta va fi curatat in mod traditional, exact cum vor clientii, dar pentru a fi eficienta necesita cativa pasi in plus si tehnologii de ultima generatie. Covorul nu va fi batut inainte si si nici nu se va freca de mana. Aceste proceduri sunt inlocuite cu un jet de apa sub presiune si de o perie electrica. Aceasta perie va efectua frictiunea in 10 minute. Pentru a se indepatra in totalitate praful din tesatura si petele de murdarie se va folosi un jet de apa continua.

Obiectul de decor va fi curatat cu un detergent special, fiind un produs marca germana, astfel incat spalarea sa fie optima. Tinand cont de tesatura, se folosesc diferite solutii, pentru a nu se deteriora materialul.

Serviciile pe care le ofera spalatorie covoare Ilfov pun la dispozitie si spalari speciale, utilizeaza tratamente specifice pentru a indeparta din covor mirosurile neplacute, sau solutii antibacteriene. Nu sunt costuri aditionale pentru aceste procedure, este nevoie doar sa mentionati care tip de tratament il doriti pentru covorul dumneavoastra.

La finalul spalarii, acesta trebuie clatit, stors si uscat. Clatirea se va realiza cu apa din abundenta pentru indepartarea oricarei urme de spuma ramasa. Stoarcerea se va face printr-o aparatura ce utilizeaza forta de centrifugare, fiind mult mai eficient, fara a il deterioara. In final se va usca intr-o camera speciala in care temperature este controlata termic.

Ati observant ca atunci cand spalati covorul acasa, dupa uscare acesta capata un miros neplacut. Acest lucru arata ca a fost uscat ineficient. La Waldmaster este uscat in parametrii optimi astfel incat sa nu capete mirosuri neplacute. De asemenea, acasa il expuneti razelor puternice ale soarelui, fapt ce il va decolora. La spalatoria de covoare, culoarea covorului ramane intacta.

Se va spala orice tip de covor?

Se vor accepta toate tipurile de covoare. Deoarece dispun de o echipa profesionista, acestia vor trata covorul in functie de materialul din care este realizat. De asemenea, recunosc orice tesatura, astfel incat, daca nu stiti din ce material este obiectul dumneavoastra de décor, sa nu va faceti griji caci acestia vor stii.

Fiecare covor va fi tratat diferit, tinand cont de material. Veti primi inapoi un covor spalat eficient si aspirat. Va recomand sa apelati la o companie ce curata covoare pentru a il spala si pe al dumenavoastra.

 

No Comments

Post A Comment