Ghidul afacerii | Experienta dintr-o clinica de psihiatrie Bucuresti.
15488
post-template-default,single,single-post,postid-15488,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Experienta dintr-o clinica de psihiatrie Bucuresti.

Experienta dintr-o clinica de psihiatrie Bucuresti.

In viata unui om, cel mai important lucru este sa se cunoasca pe el insusi. Prin autocunoastere vei putea sa depasesti anumite limite, sa treci mai usor peste perioade dificile si sa fii increzator.

Fiecare persoana se confrunta la un moment dat in viata cu probleme de natura psihologica. Problema apare insa atunci cand acestea se repreta si devin mai profunde. Spre exemplu tristetea. Fiecare dintre noi a fost trist, sunt diferite actiuni ce ne intristeaza, melodiile ne intristeaza, povestile altor oameni, tristetea este inevitabila si naturala pentru orice om ce are compasiune fata de un alt om, un animal sau un obiect.

 

Cand trebuie sa va puneti un semn de intrebare? Trebuie sa consualtati un psihiatru cand simtiti ca trairile si starile dumenavoastra se aporfundeaza si persista. Este in regula sa fiti trist dupa o despartire sau dupa o nota slaba luata intr-un examen, insa aceste lucruri nu trebuie dramatizate. Insa nu putem sa ii poruncim unui om sa zambeasca, ca nu este in regula sa fie trist pentru aceste lucrui ce pot fi considerate “banale”. Fiecare om simte tristetea diferit, iar noi trebuie sa acordam o atentie mai mare prietenilor sau membrilor familiei pe care ii stim sensibili.

 

Tristeatea este o stare ce se poate accentua, iar daca este traita la nesfarsit trebuie sa ne alarmam. Prin aceasta, creierul nostrum ne transmite ca ceva nu este in regula, iar daca in urma acesteia apar anumite ganduri, precum sinuciderea sau teroarea sau impresia de moarte, trebuie sa contactati un psihiatru.

 

Cu ce ma ajuta un psihiatru?

 

Spre deoasebire de psiholog, psihiatrul este un medic, avand facultatea de medicina si specializare in psihiatrie. Acesta este persoana de care aveti nevoie cand simtiti ca ceva este in neregula cu dumneavoastra. Precum orice alt medic specialist, va poate recomanda o serie de analize pentru a determina anumite cauze ale afectiunii dumneavoastra si va poate recomanda un tratament pe baza de medicamente pentru a va vindeca.

Va recomand o clinica de psihiatrie Bucuresti ce detine medici psihiatrii dedicati si, de asemenea, specialisti in psihologie. Psihilogul si psihiatrul trebuie sa colaboreze pentru ca vindecarea pacinetului sa fie mai eficienta.

 

Prin consultarea unui psihiatru nu trebuie sa va considerati o persoana “nebuna”. Este incredibil cat de mare este numarul de persoane ce considera ca vizita unui psihiatru este realizata doar de persoanele cu probleme mintale. Sunt multe cazuri in care se poate consulta un astfel de medic, fara a fi vorba despre vreo afectiune grava. Anxietatea de exemplu este unul dintre motivele pentru care este recomandat sa vizitati un specialist in psihiatrie.

Anxietatea este primul pas spre depresie. Aceasta se manifesta prin usoare stari de confuzie, tristete si frica. De multe ori nu este observata pentru ca aceste trairi par a fi normale. Un numar foarte mare de studenti se confrunta cu acestea, mai ales in timpul sesiunii, dar dupa aflarea rezultatelor isi revin. Insa, unele persoane, din cauza unor trairi ce s-au repetat sau a unor socuri pe care le-au trait intr-o perioada scurta, dezvolta anumite afectiuni, iar din cauza aceasta este nevoie sa consultati un psihiatru. Acesta poate determina cauzele, sa puna un diagnostic si sa recomande un tratament correct.

 

Am precizat faptul ca autocunoasterea este foarte importanta. In cazul afectiunilor psihice este nevoie sa va cunoasteti foarte bine. Afectiunile psihice se manifesta prin anumite simpome ce pot fi observate foarte usor daca va cunoasteti foarte bine propria persoana. De exemplu, intr-un timp aveati o anumita rutina, iar apoi s-a intamplat un eveniment nefericit si nu mai puteti urma acea rutina. Este in regula daca acest lucru de intampla pe un timp scurt, insa daca problema persista inseamna ca s-a intamplat ceva cu dumneavaostra si este nevoie sa aflati ce anume.

Orice afectiune netratata poate avea consecinte grava, iar multe dintre afectiunile fizice rezulta din cauza afectiunilor psihice. Spre exemplu, daca dumenavoastra, din cauza unei desparitiri, va confruntati cu stari de tristete constante, iar acest lucru va impiedica sa dormiti, trebuie sa remediati situatia. Somnul este foarte important pentru organism, iar insomiile pot aduce consecinte majore fizice. Nu ignorati anumite simptome, chiar daca par normale. Cand simtiti ca nu puteti depasi o situatie dificila nici dupa o periaoda de timp, consualti un psihiatru.

No Comments

Post A Comment