Ghidul afacerii | Organizarea pas cu pas a unui eveniment.
15491
post-template-default,single,single-post,postid-15491,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Organizarea pas cu pas a unui eveniment.

Organizarea pas cu pas a unui eveniment.

In viata noastra traim anumite etape pe care dorim sa le sarbatorim. Sa ne cream un album cu amintiri reusit. Unul dintre cele mai asteptate evenimente, mai ales de catre fete, la care viseaza de la o varsta frageda este nunta.

De-a lungul vietii, o fata isi imagineaza ziua speciala si o asteapta cu nerabdare, adaugand detalii noi, sau eliminand aspectele copialresti, ceea ce ramane neschimbat este caracterul de basm. O nunta ca in povesti este descrierea perfecta a unui astfel de eveniment.

Stiti cum trebuie sa organizati o nunta?

La prima vedere pare a fi floare la ureche, insa etapele in organizarea unui astfel de eveniment important sunt mult mai complicate, trebuie luate in calcul foarte multe detalii pentru ca totul sa iasa cel putin pe masura asteptarilor.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti cand va doriti sa va uniti destinele este sa anuntati familia si prietenii apropiati. Dupa ce ati facut acest pas, va recomand sa va luati un moment de liniste in care sa visati. Imaginati-va cum va doriti sa fie petrecerea, in ce stil, ce flori, culori si ornamente sa fie decorat salonul.

Dupa ce ati conturat in mintea dumneavoastra totul, este timpul sa cautati o locatie ideala. Daca doriti sa organizati evenimentul in natura, va recomand un restaurant Herastrau. Nuntile in aer liber sunt foarte frumoase si creeaza peisajul de basm. Puteti sa va conturati o atmosfera de poveste alegand un restaurant din cel mai uimitor parc din Bucuresti.

Stiati va puteti personaliza meniurile?

Daca alegeti acest restaurant din nordul Bucurestiului trebuie sa stiti ca puteti personalize meniurile in functie de preferintele dumneavoastra si cele ale invitatilor. Toate preparatele sunt pregatite de bucatari iscusiti si talentati ce pun suflet in felurile de mancare pe care urmeaza sa le serveasca, bucurand papilele gustative pana si a celui mai pretentios invitat.

Pentru ca unele persoane nu consuma carne, sau au intoleranta la anumite alimente, se pot prepara meniuri speciale pentru acestia. Scopul bucatarilor este sa multumeasca fiecare client.

Alegand sa sarbatoriti unirea destinelor intr-o locatie aflata in mijlocul naturii veti crea o amintire de neuitat si evenimentul va fi unul reusit. Restaurantul din parcul Herastrau este dotat si cu o terasa incapatoare, in care poate primi pana la 100 de invitati, astfel incat sa nu va faceti griji ca nu veti avea loc sa invitiati toate persoanele pe care le doriti alaturi. Va sfatuiesc sa constituiti o lista inainte de eveniment pentru a se stabili numarul de persoane ce vor participa, astfel incat sa nu fie pregatite prea multe meniuri in plus, sau in minus, iar locurile la masa sa fie pregatite ca la carte.

Stiti cum sa stabiliti numarul de invitati?

Niciodata nu va fi un numar sigur, chiar daca pe lista treceti un numar de invitiati, acesta va varia ori in plus, ori in minus. Pentru a putea estima, trebuie sa urmati o metoda clasica. Notati invitatii dupa cele trei reguli: cei ce vin sigur, cei ce vor veni probabil si cei ce sigur nu vor veni. Fiecare categorie notati-o cu un numar si realizati lista, apoi folositi o formula matematica simpla pentru a estima numarul de invitati. Numarul de invitati ce vor veni sigur va fi inmultit cu 80%, cea de a doua categorie cu 60%, iar cei ce mai mult ca sigur nu vor veni cu 20%, adunati cele 3 rezultate si veti obtine un numar estimativ de invitati.

Pot organiza si alte evenimente la acest restaurant?

Meadows este locul ideal pentru orice eveniment sau pentru iesiri cu prietenii. Puteti sa organizati un majorat de neuitat sau un botez de vis. Personalul va face tot posibilul ca dumneavoastra si invitatii sa traiti o experienta unica, de neuitat si sa fiti laudat pentru alegerea facuta.

Sunt bine primate evenimentele corporate si pot fi organizate respectand toate dorintele dumneavoastra, astfel incat rezultatul sa fie unul cel putin pe masura asteptarilor. Va puteti spori productivitatea muncii sau sa consolidate legaturi cu diferiti potentiali parteneri in afaceri. Aici este locul in care toate preferintele dumneavoastra pot fi indeplinite, avand rezultate extraordinare.

No Comments

Post A Comment