Ghidul afacerii | Trucul prin care poti obtine un profit mai mare.
15500
post-template-default,single,single-post,postid-15500,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Trucul prin care poti obtine un profit mai mare.

Trucul prin care poti obtine un profit mai mare.

Pentru a iti incepe propria afacere trebuie puse la punct foarte multe detalii, trebuie luat in considerare diferiti factori si sa elaborezi un plan bine structurat. La prima vedere, inceperea unei afaceri pare o joaca de copii, insa daca nu sunt luati in calcul toti factorii, aceasta nu va functiona cum va asteptati.

Multe companii, la inceput aduna un numar destul de mare de clienti deoarece, o mare parte dintre acestia, vin din curiozitate, insa, daca nu ii convingeti ca merita sa va devina fideli, se pot pierde pe parcurs. In aceasta situatie trebuie sa gasiti o modalitate prin care sa atrageti constant consumatori.

Tocmai ce ti-ai deschis prima ta afacere si nu stii cu ce sa incepi pentru a atrage clieni?

Pentru a atrage un numar mare de client trebuie sa realizati o strategie de marketing bine pusa la punct, ce ia in calcul toti factorii si toate variantele ce va pot influenta atat cresterea, cat si scaderea afacerii.

Unul dintre cele mai importante detalii ce trebuie gandite cand va hotarati sa deschideti un magazin, spre exemplu, este de a gasi locatia optima in care sa il situati. Este foarte important acest aspect, deoarece daca deschideti magazinul intr-o zona in care fluxul de persoane este mult mai mare si este cel targetat, veti avea mai multi client.

Magazinul este situat intr-o zona aglomerata, insa tot nu generati numarul de clienti pe care il doriti?

Multe magazine sunt situate in puncte cheie, dar totusi nu atrag numar de clienti pe care si-I doresc si din cauza aceasta afacerea scade, ducand la faliment. Daca va aflati in aceasta situatie trebuie sa analizati ceea ce nu a mers bine, sa studiati piata si sa aflati de ce magazinele invecinate au success si dumneavoastra nu.

Una dintre cele mai frecvente cauze din pricina careia unele afaceri nu genereaza clienti este lipsa publicitatii. Pentru a atrage cat mai multi consumatori este nevoie sa va orientati atentia catre o productie publicitara . Aceasta va va aduce foarte multe beneficii.

Cu ce va poate ajuta o astfel de publicitate?

Intotdeauna reclama a dat roade, este cel mai uzual mod prin care publicul poate afla de dumneavoastra si il puteti influenta in a va alege. Priviti in jur si analizati cati dintre concurentii dumneavoastra detin structuri amplasate in fata boutique-ului prin care se promoveaza. Amplasarea acestora aduce beneficii enorme.

Insa, nu este important doar sa  “ aruncati “ o astfel de structura in fata magazinului, trebuie sa ganditi strategia si mesajul pe care doriti sa il transmiteti. Consumatorii se orienteaza in cea mai mare parte dupa imaginea pe care o formeaza o companie despre ea insasi si de aceea trebuie sa acordati o atentie marita asupra imbunatatirii si promovarii acesteia. Spre exemplu, daca folositi jocuri de lumini placute sau sisteme de expunere complete, puteti sa “ indemnati “ consumatorul sa intre in magazinul dumneavoastra. Sunt foarte multe trucuri prin care sa elaborate reclame atragatoare.

Cum sa realizez o reclama de succes?

In primul rand, trebuie sa contactati o companie ce este specializata in producerea de structuri publicitare. De asemenea, trebuie sa luati in considerare anumiti factori ce va reprezinta, sa va ganditi ce doriti sa transmiteti, iar echipa profesionista va pune in practica idea dumneavoastra. O recomandare in crearea mesajului perfect este sa il realizati simplum scurt si la obiect.

Mesajul trebuie sa fie usor de inteles, dar prin care sa starniti curiozitatea consumatorilor. Nu trebuie sa oferiti prea multe informatii, dar nici prea putine. De asemenea, modul in care il transpuneti trebuie sa fie creativ si atragator, sa fie interesant pentru ochii publicului, imaginea contend foarte mult.

Din punctul meu de vedere, daca doriti sa va promovati afacerea, chiar daca este una noua, sau aveti vechime pe piata, apelati la companii ce creeaza producii publicitare. Acestea sunt cea mai simpla si mai putin costisitoare metoda prin care puteti atrage un numar cat mai mare de clienti. Investiti in imaginea dumneavoastra pentru a obtine beneficii pe termen lung si pentru a va putea bucura de o afacere prospera.

No Comments

Post A Comment