Ghidul afacerii | Ce sa imbraci primavara aceasta.
15504
post-template-default,single,single-post,postid-15504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ce sa imbraci primavara aceasta.

Ce sa imbraci primavara aceasta.

 

Te-ai gandit sa iesi din cotidian si sa incerci ceva nou? Cea mai simpla metoda prin care poti incepe sa faci acest lucru este adaugarea de noi elemente in garderoba. Schimbarile sunt intotdeauna bine primit, iar stilul vestimentar este cel mai simplu de inlocuit. Daca nu ai nici o idee cu privire la cum va arata noul tau look, trebuie in principal sa stabilesti ceea ce iti place si ceea ce vrei sa exprimi prin articolele de imbracaminte pe care urmeaza sa le adopti.

Daca iubesti stilul American classic, elegant, de epoca, dar totodata esti fan al culturii nipone, este timpul sa incerci brand-ul Superdry Romania. Produsele confectioante de acest brand uimitor prezinta elemente din cele dou aculturi imbinate perfect.

Cum a luat nastere stilul Superdry? In Japonia, mai ales in zonele urbane, unde moda si extravaganta sunt in frau, este prezent un concept interesant numit Engrish. Acesta consta in adaugarea de cuvinte sau expresii in limba engleza pe artciole vestimentare. Fenomentul a devenit foarte popular, iar creatorii brand-ului Superdry s-au inspirat din acest fenoment si il realizeaza “invers”. Articolele realizate de Superdry prezinta elemente, expresii sau cuvinte in limba japoneza, avand imprimate chiar si caracterele specific alfabetului nipon. De asemenea, stilul produselor aminteste de tinutele stilului clasic, vintage american.

Una dintre intrebarile adresate de multi consumatori cu privire la acest brand este despre nationalitatea brand-ului. Multi considera ca este un brand japonez, insa originele acestuia sunt in Chetenham, in Marea Britanie. Un brand englezesc ce produse articole care mixeaza stilul vintage american si stilul extravagant japonez, Superdry isi merita popularitatea pe plan international. Ceea ce este interesant consta in faptul ca “ parintii “ brand-ului nu sunt cunoscatori ai limbii japoneze, ei au recunoscut intr-un interviu ca folosesc o masina ce genereaza texte automat, aleatoriu pe care le imprima pe articolele vestimentare.

Superdry este un brand uimitor, ce se remarca prin desing-uri interesante si prin imprimeuri uimitoare, printate la o rezolutie foarte inalta, conferind o nota estetica produselor, dar si prin calitatea articolelor confectionate, acestea fiind realizate cu mare atentie la detalii si folosindu-se numai material de calitate superioara.

Iti poti crea o noua identitate proprie printr-o tinuta adecvata, poti iesi in evidenta si sa te faci remarcat prin crearea unui outfit de invidiat, mixand articole marca Superdry. Fii indraznet si arata-ti latura curajoasa.

Din cauza ca in ziua de astazi cererea de imbracaminte este mult prea mare, multi producatori, pentru a reduce semnificativ costurile de productie, confectioneaza articole slabe din punctul de vedere al calitatii deoarece utilizeaza material ce lasa de dorit. Articolele pe care tu le achizitionezi se deterioreaza repede, iar tu nu te poti buicura de acestea. Superdry acorda o atentie deosebita articolelor pe care le realizeaza si de aceea sunt mult mai rezistente in timp si te poti bucura pe termen lung de acestea.

Este timpul sa fii unic sis a combini doua stiluri vestimentare ce se afla la poli opusi, dar care se regasesc la acelasi brand. Mixeaza stilul vintage american cu cel extravagant japonez cu Superdry.

Cu ocazia venirii primaverii este timpul perfect sa iti reinnoiesti garderoba. Pregateste-te de sezonul cald cu articole vestimentare si accesorii de calitate superioara, cu design-uri extraordinare produse de brand-ul Superdry, ce a capatat o popularitate foarte mare atat in Romania, cat sip e plan international.

Brand-ul Superdry este adresat persoanelor indraznete, in special, cele ce doresc sa iasa din tipare si cele ce vor sa se exprime liber. Tinuta iti poate influenta foarte mult starea de spirit, de aceea, daca doresti sa te simti bine in pielea ta si sa fii bine dispus, sa alegi ca isi creezi o tinuta uimitoare mixand produsele oferite de Superdry Romania

 

 

 

No Comments

Post A Comment