Ghidul afacerii | Cum poti crea o baie mai spatioasa utilizand sticla securizata?
15564
post-template-default,single,single-post,postid-15564,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cum poti crea o baie mai spatioasa utilizand sticla securizata?

Cum poti crea o baie mai spatioasa utilizand sticla securizata?

Design-ul interior a evoluat in ultimii ani. In trecut, daca o incapere incarcata si cu mai multe palate de culori predominante era estetica, in ziua de astazi stilul minimalist, aerisit este la mare cautare. Daca iti doresti o casa moderna ce pare spatioasa si aerisita, sticla este cea mai buna solutie.

Putem spune ca baia este una dintre cele mai mici incaperi din locuinta si de multe ori ne-am dori sa fie mai spatioasa, sau macar sa creeze impresia aceasta, sa nu para ca mobila sta inghesuita si sa simti ca te sufoci, mai ales daca nu exista fereasta.

In ziua de astazi exista nenumarate posibilitati de décor interior, iar sticla ia un avant extraordinar. Tot mai multe persoane aleg sa utilizeze pentru décor sticla, in diferite forme, marimi, modele sau structuri. De asemenea, poti utiliza un perete sticla in baie.

Peretele de sticla, sau paravanul walk in, este un foarte bun inlocuitor al perdelei de baie. Perdeaua aduce nenumarate dezavantaje, aceasta se murdareste imediat, se deterioreaza si, de asemenea, din cauza tesaturii devine neigienica. Inlocuirea acesteia cu un perete din sticla este o solutie exceptionala. Baia ta nu a aratat niciodata mai bine, va parea mult mai spatioasa si iti poti proteja mult mai eficient mobila de stropii de apa ce ajung involuntar pe aceasta. Totodata, utilizarea sticlei pastreaza aburul in interiorul dusului si acesta nu va afecta mobilierul din baie.

Datorita faptului ca panourile sunt realizate pe baza comenzii, acestea se vor potrivi perfect in baia dumneavoastra. STicla este securizata astfel incat sa aveti siguranta in baie, totodata, este tratata astfel incat sa reziste temperaturii ridicate si a diferentei dintre interiorul dusul si exteriorul acestuia.

Panourile pot fi aplicate direct din podea pentru crearea unui dus, sau pot fi amplasate pe cada pentru a o inchide. Daca doriti un dus ce pastreaza intimitatea puteti alege sticla sablata, aceasta nefiind clara. Totodata, daca aveti in plan o redecorare moderna si interesanta, puteti opta pentru panourile de sticla cu modele sablate ce vor da baii dumneavoastra un aspect interesant si modern.

Unul dintre cele mai mari avantaje aduse de aceasta metoda de inchidere a dusului consta in securizare. Sticla, pe cat de fragila pare, este tratata astfel incat sa reziste unor socuri mari, in fata temperturilor ridicate si chiar a lovirii neintentionate. Nu se va zgaria usor si va rezista.

Un alt avantaj consta in igienta adusa de aceasta, chiar daca se murdareste, se poate curata foarte usor cu o solutie de spalat geamuri si o laveta, nu vor exista locuri in care sa se acumuleze bacterii, cum este in cazul perdelei. Totodata, datorita faptului ca inchiderea este una moderna, nu va permite deschiderea usoara sau acumularea de bacterii intre panouri.

Modurile in care iti poti décora baia sunt nenumarate. Poti alege pereti din sticla pentru a iti construi un dus, dar poti si inchide dusul deja existent cu aceasta, totodata, se poate amplasa pe cada, astfel incat sa ai o cada cu cabina de dus. Te poti bucura de o baie relaxanta, in intimitate datorita peretilor din sticla sablata, de asemenea, poti sta linistit si in siguranta deoarece sticla este securizata si termorezistenta.

Alege cele mai inovatoare metode de design interior si decoreaza-ti baia intr-un mod atragator si modern. Utilizeaza structuri din sticla pentru decorarea locuintei tale si simte-te exceptional intr-un spatiu futurist, aerisit si spatios. Sticla este unul dintre cele mai estetice elemente prin care iti poti imbuantati aspectul locuintei, inlocuind chiar si piese de mobilier cu aceasta.

Iti recomand utilizarea peretilor din sticla securizata, clara sau sablata, deoarece sunt moderni, siguri si igienici.

 

No Comments

Post A Comment