Ghidul afacerii | Cum sa te simti mai bine in propriul corp
15567
post-template-default,single,single-post,postid-15567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cum sa te simti mai bine in propriul corp

Cum sa te simti mai bine in propriul corp

Orice femeie isi doreste sa fie atragatoare si sa iasa in evidenta, insa de multe ori Mama Natura nu a fost generoasa si multe femei, mai ales tinere traiesc complexate de aspectul fizic, in general, de marimea sanilor.

Inca din liceu, adolescentele pot creste cu o oarecare rusine din cauza faptului ca nu au un piept generos, dar nu trebuie sa isi faca griji deoarece acest lucru poate fi rezolvat. Cu toate ca a fi “natural” este important, viata sociala poate fi afectata, iar tanara poate ajunge chiar si la depresie din cauza faptului ca este catalogata diferit, din cauza unor sani mici.

Marirea sanilor se poate face prin implanturi cu silicon sau cu ser fiziologic. Amandoua sunt intr-un invelis de silicon, insa compozitia lichidului din interior difera.

Conform pacientelor, augmentarea mamara cu implanturi din silicon este mai placuta, mai ales ca ofera un aspect mai natural al sanului. Acestea se introduc direct umplute, spre deosebire de cele cu solutie salina ca sunt introduse goale si umplute ulterior pana se obtine marimea dorita de pacienta.

Pretul interventiilor difera in functie de mai multi factori, dar silicoane pret nu este atat de scump si orice femeie isi poate permite, mai ales ca pentru a ne simti bine si confortabil in propria piele este foarte important.

Cum se hotaraste forma si marimea?

Marimea este aleasa de catre pacienta in colaborare cu doctorul plastician care ii va spune care este cea mai buna solutie in cazul ei. Doctorul trebuie sa te  informeze cu privire la riscuri deoarece un implant de dimensiuni mari te poate incomoda, poate fi inestetic sau chiar sa iti cauzeze anumite probleme precum durerile de spate.

Multe femei aleg augmentarea, mai ales cele ale caror sani sunt diferiti ca marime intr-un mod vizibil. Implantul se poate realiza atat in fata, cat si in spatele muschiului pectoral.

Cand se realizeaza implantul?

Implantul cu silicon sau ser fiziologic este recomandat femeilor ce doresc un piept mai generos, dar si celor ce vor sa isi contureze mai bine sanii. Totodata, in cazul sanilor asimetrici este recomandata interventia. Toate femeile au un san mai mic si unul mai mare, insa sunt unele cazuri in care aceasta diferenta se observa foarte usor, de aceea se opteaza pentru implant mamar, in acest mod diferenta dintre ei va fi mai putin vizibila. De asemenea, in caz de hipoplazie mamara se recomanda implantul.

Implanturile nu sunt permanente, este posibil sa necesite inlocuire, dar nu obligatoriu, de la caz la caz.

Daca iti doresti sa iesi in evidenta si sa te simti mult mai bine in propria piele alege augmentarea mamara. Cu toate ca multe femei sunt entuziasmate, aceasta interventie poate aduce o schimbare radicala in viata pacientei, de aceea aceasta decizie trebuie sa fie bine cumpanita.

No Comments

Post A Comment