Ghidul afacerii | Cum sa incepi prima afacere online
15586
post-template-default,single,single-post,postid-15586,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cum sa incepi prima afacere online

Cum sa incepi prima afacere online

Comertul electronic a avut un impact major asupra afacerilor si variatele metode prin care se poate realiza aduce oportunitati vechilor si noilor antreprenori. Vanzatorii opteaza tot mai mult pentru magazinele online, decat cele fizice, sau pur si simplu isi dezvolta afacerile si in mediul online. Statistic vorbind, cumapraturile pe internet sunt mai preferate de catre consumatorii, ultimele studii aratand ca peste 75% dintre acestia aleg sa achizitioneze bunuri sau servicii online.

O combinatie optima intre estetica si functionalitate este ceea ce urmaresc proprietarii de magazine, iar in mediul online sunt disponibile foarte multe platforme pentru acestea, precum Magento, Opencart, PrestaShop, insa tot mai multi comercianti se indreapta catre platforma Shopify. Shopify este alegerea perfecta, imbinand calitatea, estetica si eficienta excelent, astfel incat, obtinerea de rezultate satisfacatoare sa fie neintarziata.

Fara indoiala, Shopify este o platforma ideala pentru realizarea comertului electronic, dar nu este de ajuns doar sa enuntam acest lucru, ci voi aduce argumente pentru care este ideal sa alegeti aceasta platforma.

Precum am precizat anterior, principalele caracteristici ce terbuie indeplinite de o platforma sunt eficienta, estetica si calitate, iar Shopify le imbina pe toate. In primul rand, platforma aduce o gama variata de teme, ce pot fi customizate, astfel incat sa creati magazinul online astfel incat sa se identifice cu imaginea dvs.. Veti putea alege template-ul care vi se pare cel mai atragator si echipa dvs. de webdesign il va personaliza in functie de domeniul dvs. de activitate.

Eficienta platformei Shopify nu lasa de dorit. Aceasta aduce o multime de functionalitati necesare pentru o functionare optima a magazinului dvs. electronic. Cele mai solicitate si utilizate functii sunt urmatoarele:

  • Instrumente de marketing si de SEO

Promovarea este de nelipsit din viata unei afaceri, iar publicitatea in mediul online aduce cele mai multe rezultate optime. Platforma Shopify dispune de functii integrate prin care puteti realiza mult mai usor si mult mai eficient campanii de marketing, totodata, optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) se poate efectua mult mai efectiv cu ajutorul platformei.

  • Securitate

Pe langa certificatele de securitate pe care le detin majoritatea website-urile, platforma Shopify dispune de o structura mai complexa ce impiedica citirea sau extragerea bazelor de date ale clietilor, astfel incat, datele prelucrate, inclusiv cele pentru efectuarea platilor online sunt mult mai greu, aproape imposibil de accesat, astfel incat, consumatoii pot realiza plati prin intermediul platformei in siguranta.

  • Rapoarte si calcule contabile

Datorita acestor functii, veti economisii si timp si bani. Platforma are implementate functii ce permit furnizarea de rapoarte periodice pentru observarea evolutiei afacerii dvs., de asemenea, functiile contabile sunt ideale, astfel incat puteti tine singur evidenta afacerii.

  • Dropshipping

Dropshipping-ul a devenit tot mai popular in Romania, tot mai multi antreprenori optand pentru aceasta actiune. Shopify dispune de functia de dropshipping prin care puteti vine produse de la furnizori renumiti chiar prin website-ul dvs.

Daca utilizati platforma Shopify nu mai trebui sa va faceti griji de nimic. Principalul scop al oricarui proprietar de afacere este de a genera mult mai multe vanzari, dar sa nu fie afectat de tehnologie si sarcini administrative, aceasta platforma ofera o mai mare usurinta in administrare, astfel incat nu va trebui sa va bateti capul cu acestea. Totodata, nenumaratele posibilitati de vanzare a produselor, precum dropshipping-ul, iti ofera oportunitatea de a genera mai multi clienti si de a inregistra cresteri ale profiturilor.

No Comments

Post A Comment