Ghidul afacerii | Cum alegi detergentul potrivit?
15590
post-template-default,single,single-post,postid-15590,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cum alegi detergentul potrivit?

Cum alegi detergentul potrivit?

Cu totii dorim sa ducem o viata sanatoasa si sa oferim organismului nostru hrana sanatoasa, sa facem exercitii si sa ne detoxifiem. O mare parte a atentiei este asupra alimentelor pe care le consumam si a substantelor chimice, totusi, trebuie sa acordam o mare atentie si produselor utilizate des.

Detergentul pentru rufe este un produs pe care il utilizam destul de des, zilnic sau saptamanal, dar nu acordam o mare atentie compozitiei acestuia. Substantele din care sunt compusi majoritatea gamei de detergenti pe care ii gasim in magazine sunt toxice pentru organism, pentru mediu, chiar si pentru rufe.

Daca ai o piele sensibila si doresti o curatare mai eficienta a rufelor tale, iti recomand sa citesti cu atentie etichetele atunci cand cumperi un detergent de rufe. Chiar daca reclamele par promitatoare, nu intotdeauna sunt si adevarte. O greseala pe care o facem multi dintre noi, consumatorii, este ca ne gandim ca daca un produs este scump, inseamna ca este si bun. Nu intotdeauna produsele ce au preturi mai ridicate sunt si eficiente.

Pentru a alege detergentul optim pentru curatarea rufelor noastre trebuie sa citim lista de ingrediente. Acestea sunt cele mai relevante pentru a sti la ce sa ne asteptam. Multi detergenti au in compozitie o serie de substante toxice si compusi chimici ineficienti. Majoritatea acestor compusi nu se dizolva cum trebuie si rezidurile raman imbibate in tesatura hainelor noastre. Aceste urme ramase pe imbracaminte vor fi absorbite de piele si pot provoca alergii, eruptii cutanate sau eczeme. Pentru a nu te confrunta cu astfel de probleme, iti recomand sa alegi cu atentie detergentii, orientandu-te dupa produse ce nu au in compozitie foarte multi compusi chimici sau dupa detergenti organici.

Detergentii organici sunt compusi din ingrediente naturale, prietenoase atat cu mediul inconjurator, cat si cu pielea si tesaturile. Datorita substantelor ecologice, precum plantele, acestia vor realiza o curatare mult mai optima, indepartand petele din profunzimea tesaturii, fara a lasa reziduri pe aceasta si fara a deterioara materialul. Tesaturile naturale, precum bumbacul si lana, necesita o ingrijire mai atenta, fiind foarte pretentioase. Detergentii bio sunt ideali pentru acestea, pe langa faptul ca nu sunt agresivi si nu vor ataca tesatura, acestia aduc rezultate chiar si la spalarile la temperaturi mici. Acum iti poti curata hainele la temperaturi de 30-50 de grade fara a iti face griji ca nu se vor curata, sau detergentul nu se va dizolva.

Cand alegi detergentul potrivit pentru tine, trebuie sa iei in considerare rezultatele pe care le doresti. Daca vrei sa ai haine spalate impecabil, care sa emane un parfum placut si persistent, dar sa fie si potrivit pentru piele, citeste cu atentie ingredientele si evita anumiti compusi chimici. Trebuie sa urmezi indicatiile de spalare a hainelor tale si sa alegi detergentul potrivit. In functie de modul de spalre, alege detergent gel sau pudra. Detergentul gel este mai eficient deoarece, spre deosebire de cel pudra, nu va ramane nedizolvat si nu va lasa pete pe imbracaminte.

Va recomand alegerea cu atentie a detergentilor pentru rufe, mai ales daca aveti o piele sensibila sau copii mici. O mare cantiate din substantele ce intra in contact cu pielea sunt absorbite, de aceea achizitionati detergenti ce au in compozitie substante naturale, nedaunatoare. Cititi cu atentia lista de ingrediente si bucurati-va de haine curate, parfumate si prietenoase cu pielea.

No Comments

Post A Comment