Ghidul afacerii | De ce ai nevoie de unelte DeWalt?
15596
post-template-default,single,single-post,postid-15596,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

De ce ai nevoie de unelte DeWalt?

dewalt

De ce ai nevoie de unelte DeWalt?

DeWalt este una dintre cele mai mari companii ce produce scule si unelte pentru constructii. Si-a castigat reputatia de-a lungul timpului datorita calitatii produselor si a functionalitatilor in pas cu tehnologia. Inca din 1920 Raymond DeWalt s-a remarcat cu inventiile sale pentru eficientizarea muncii in fabrici.

In anii ’50, DeWalt a introdus prima linie de unelte portabile electrice si accesorii produse special pentru antreprenori rezidentiali si lucratori profesionisti in industria lemnului. DeWalt a reusit sa perfectioneze industria constructiei, oferind meseriasilor posibilitatea de a diminua timpul de lucru si de a mari eficienta.

Cat de importante sunt sculele pentru realizarea proiectului dvs.?

Uneltele si sculele pe care le utilizati pentru realizarea proiectelor dvs. de constructii au cea mai mare importanta, deoarece, folosind cele mai bune produse, timpul dvs. de lucru si efortul depus se vor reduce considerabil.

Sa luam ca exemplu montarea corpurilor de mobila. Cu toate ca mobila comercializata in ziua de astazi se monteaza usor, doar prin imbinarea elementelor, unele parti necesita insurubarea. Pentru siguranta, acestea trebuie stranse cat mai puternic si, de multe ori, nu reusim sa facem acest lucru doar cu o surubelnita, insa, folosind o bormasita DeWalt, montarea se va realiza mult mai usor.

Masina compacta de gaurit si insurubat DeWalt nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie si nici din depozitul companiei dvs. Aceasta este dotata cu un acumulator Li-Ion, glisant. Noul design este ideal, fiind ultra compact si avand o greutate redusa, permitand utilizarea acestuia chiar si in spatiile inguste.

O alta unealta de nelipsit din trusa dvs. de scule este polizorul unghiular DeWalt. Acesta este ideal pentru a va usura munca, astfel incat rezultatele obntinute sa fie cele mai bune. Flex DeWalt vine cu o noua tehnologie ce permite prelungirea duratei de viata a sculei. Spre exemplu, motorul este protejat, astfel incat particulele abrezive sa nu se depuna pe acestam totodata, bobina statorului este acoperita cu rasina. Flexul DeWalt are un sistem de perii cu decuplare automata ca rotorul sa fie protejat si sa nu se deterioreze, sporind durata de viata a motorului.

Fierastraul nu trebuie sa va lipseasca. Fierastraul DeWalt aligator este prevazut cu un motor performant si o lama rezistenta pentru taierea usoara a betonului, ipsosului si a vatei minerale. Acesta are o oprire in 3 secunde si datorita noului sistem de transmisie integrat va garanta o durata de folosinta prelungita si o performanta de taiere imbunatatita.

Fierastraul produs de DeWalt asigura un maxim de siguranta si de confort datorita design-ului ergonomic si al manerului lateral cauciucat.

Realizarea proiectului in siguranta

Cu toate ca toate produsele DeWalt sunt prevazute cu sisteme de siguranta, astfel incat accidentele in timpul utilizarii acestora sa fie inexistente, va recomand utilizarea echipamentelor de protectie.

Cand doriti sa realizati un proiect de reamenajare sau detineti o companie de constructii, trebuie sa asigurati lucrul in siguranta al dvs., cat si al angajatilor, de aceea trebuie sa utilizati toate accesoriile ce va vor proteja, precum manusi, viziere, casti si altele. Siguranta la locul de munca este foarte imporanta, asadar nu va puneti viata in pericol si utilizati echipamente de protectie.

In concluzie, va recomand utilizarea produselor DeWalt deoarece sunt ultraperformante, usurandu-va munca, dar si pentru ca, spre deosebire de alte echipamente electrice pentru constructii, uneltele si sculele DeWalt sunt prevazute cu sisteme suplimentare pentru protectia dvs. la locul muncii. Alegeti inteligent uneltele si sculele pe care urmeaza sa le utilizati.

No Comments

Post A Comment