Ghidul afacerii | De ce sa alegi Shopify Romania ca antreprenor debutant?
15599
post-template-default,single,single-post,postid-15599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

De ce sa alegi Shopify Romania ca antreprenor debutant?

shopify romania

De ce sa alegi Shopify Romania ca antreprenor debutant?

Vrei sa dezvolti un magazin online si nu stii cu ce sa incepi? Iti recomand platforma Shopify Romania. Comertul electronic aduce rezultate exceptionale pentru orice afacere. Tot mai multi antreprenori opteaza pentru e-commerce, renuntand la magazinele fizice.

De ce sa incepi o afacere in mediul online?

Mediul digital este mult mai usor de utilizat si gestionat. Online aveti mult mai multe sanse de succes. Dezvoltand o afacere pe internet veti avea mult mai putine cheltuieli. Un magazin fizic necesita personal, ingrijire, locatie si multe alte elemente costisitoare. Un magazin online va necesita doar un cost lunar de administrare.

De ce sa alegi Shopify Romania?

Alegerea platformei potrivite poate fi o adevarata bataie de cap. Majoritatea platformelor pentru magazine electronice sunt open source. Magazinele online implica si tranzactii online. Securitatea tranzactiilor este foarte importanta. Shopify dispune de o securitate dezvoltata, astfel incat puteti efectua plati online mult mai sigur.

Shopify Romania este o platforma Saas ( Software as a service). Aceasta consta in plata unui abonament lunar, fiind un software. Avantajul acesteia consta in functionalitatile si securizarea maxima de care dispune.

Cele mai utilizate functionalitati Shopify Romania?

Viteza de incarcare, usurinta de configurare si functionalitatile sunt caracteristicile esentiale ale platformei. Cele mai utilizate functii sunt urmatoarele:

  • Instrumente de marketing

Promovarea este foarte importanta pentru orice companie. Marketingul online a devenit o activitate necesara pentru orice afacere. Platforma Shopify dispune de instrumente de marketing performante. Puteti realiza SEO sau Adwords direct din aceasta.

  • Descarcare de rapoarte

Cu ajutorul rapoartelor puteti monitoriza eficienta magazinului. Puteti descarca orice raport, de exemplu pentru a tine evidenta stocurilor sau a produselor vandute.

  • Functia drop-shipping

Daca doriti sa fiti un intermediar, platforma Shopify Romania dispune de functia de dropshipping. Astfel, veti putea vinde prin intermediul acesteia produse de la producatori.

  • Securizare maxima

Securitatea unei platforme este un element esential. Cu Shopify, atat dvs. cat si clientii vor putea cumpara in sigurata.

  • Evidenta contabila

Platforma dispune de o functie de contabilitate. Astfel va fi mult mai usor sa tineti o evidenta contabila.

Cum creezi primul magazin cu Shopify Romania?

Crearea magazinelor in platforma Shopify este foarte simpla. Este necesara crearea unui cont, alegerea abonamentului si a temei. Shopify vine cu o serie larga de teme pentru orice domeniu. Adaugarea produselor se realizeaza foarte usor. Dar de ce ai nevoie de o companie de webdesign?

Crearea magazinului Shopify este usoara, insa nu va fi atragator si performant. Sunt necesare cunostinte de webdesign si programare. Personalizarea si configurarea magazinului sunt foarte importante. Prin website-ul dvs. va transpuneti imaginea.

Este necesara detinerea unui site atragator. Acesta trebuie sa se identifice cu imaginea dvs. Alegeti o echipa de programatori talentati si incepeti afacerea online.

Este Shopify Romania potrivita pentru dvs.?


Din punctul meu de vedere, Shopify este cea mai buna alegere. Fie ca aveti sau nu un magazin fizic, optati pentru comertul online. Alegeti platforma Shopify pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Datorita securizarii si a functionalitatilor, Shopify este cea mai potrivita platforma. Incepe sa vinzi online cu o platforma optima pentru comert electronic. Vanzarile dvs. vor creste considerabil cu Shopify Romania.

Contacteaza o echipa de specialisti in webdesign pentru rezultate optime. Shopify Romania este pentru orice afacere. Fie ca esti producator sau optezi pentru drop-shipping, aceasta este ideala. In concluzie, alege aceasta platforma Saas pentru dezvoltarea afacerii tale.

 

No Comments

Post A Comment