Ghidul afacerii | About Me
15290
page-template-default,page,page-id-15290,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

About Me

Cu o prezenta pe piata din 2010, oferim clientilor nostri cele mai bune informatii pentru mentinerea si promovarea eficienta a afacerii, venind cu cele mai bune sfaturi si analize amanuntite. Blogul nostru a luat nastere din dorinta de a ajuta antreprenorii ce nu au acces la detalii despre lumea business-ului sa se dezvolte si sa poata conduce o afacere, fara a avea un bagaj mare de experienta in spate.

Suntem o revista de afaceri ce doreste ajutarea, atat a afacerilor aflate la inceput de drum sa se dezvolte si sa faca fata unei piete concurentiale, cat si a marilor companii ce sunt in impas sau doresc o imbunatatire a strategiei de actionare pe piata, sau de penetrarea a uneia noi.

Ce oferim?

  • Te tinem la curent cu noutatile din lumea business
  • Oferim informatii cu privire la noi tehnici de dezvoltare a afacerii
  • Aducem solutii si sfaturi pentru companiile in prag de dezvoltare
  • Distribuim cele mai noi stiri despre inovatii din toate domeniile
  • Incurajam tinerii antreprenori spre dezvoltare

La noi gasesti tot ceea ce vrei sa stii despre lumea afacerilor, tehnici prin care sa ai succes si sfaturi pentru o afacere prospera pe care nu ti le da nimeni.

Cu o echipa de profesionisti in domeniul afacerilor si cu o experienta vasta, aducem cele mai amanuntite articole pentru indrumarea tinerilor antreprenori, dar si pentru marile companii ce doresc penetrarea alui segment de piata. Aducem cele mai noi informatii din lumea afacerilor si venim cu exemple de moduri prin care iti poti imbunatati business-ul.

Scopul nostru este de a incuraja antreprenorii fara experienta sa se dezvolte si de a ajuta companiile dezoltate sa se mentinta pe piata. Totodata, dorim stimularea segmentelor de piata nedezvoltate pentru crearea unei economii mai profitabile.